Vanzelfsprekend zijn methodiek en muzikale expressie belangrijke terugkerende onderdelen bij ballet.
Vanzelfsprekend zijn methodiek en muzikale expressie belangrijke terugkerende onderdelen bij ballet.

Aleph Ballet Academy en theaterlessen in Vlijmen

REGIO - De Aleph Ballet Academy is een nieuwe dansopleiding van de Aleph en is speciaal bedoeld voor dansers en danseressen die meer willen met klassiek ballet. De Aleph Ballet Academy is dan ook een must voor jongens en meisjes die zich willen voorbereiden op een opleiding aan één van de dansacademies.

Naast intensieve danslessen om de algehele lichaams- en danstechniek te verbeteren, zullen de dansers alles al een echte "belevenis" ervaren. Met als resultaat een complete klassieke balletscholing.

De Academy biedt intensieve danslessen om de algehele lichaams- en danstechniek te verbeteren. Naast de balletlessen wordt er natuurlijk ook aandacht besteed aan het dansen op spitzen, het creëren van choreografieën, het produceren van eigen choreografieën.

Deze Academy is geschikt voor doorzetters van 12-18 jaar. De les wordt gegeven door Rita Campos. Rita heeft van 1978 tot 1983 als prima ballerina gedanst

Heb je interesse? Neem dan contact op met de Aleph 0416-320500 of mail naar info@de-aleph.nl

Theaterlessen in Vlijmen

Ben je tussen de 6 en de 13 jaar en heb je altijd al toneel willen spelen? Net zo grappig willen zijn als Mr. Bean of zo serieus willen spelen als in SpangaS? Dan zijn de toneellessen 'Acteren kan je Leren' echt iets voor jou! Onder leiding van docente Karlijn Vlug ga je in 5 lessen aan de slag met verschillende manieren van toneelspelen.

De lessen worden gegeven in buurthuis de Korf, Mgr van Kesselstraat 29a in Vlijmen en zijn van 17.15 – 18.15 uur. We starten met deze 5 lessen op dinsdag 22 mei. Opgeven doe je via info@de-aleph.nl en de kosten zijn €30,- euro.

Meer berichten