Deelnemers aan de Drunense Fietsvierdaagse - van dinsdag 10 tot en met vrijdag 13 juli - kunnen dit jaar opnieuw kiezen uit twee afstanden: 40 of 65 kilometer.
Deelnemers aan de Drunense Fietsvierdaagse - van dinsdag 10 tot en met vrijdag 13 juli - kunnen dit jaar opnieuw kiezen uit twee afstanden: 40 of 65 kilometer.

34e Drunense Fietsvierdaagse

Nu de lente toch écht lijkt te zijn begonnen en iedereen er weer op uit trekt, maakt iedereen weer voorzichtig zijn plannen voor de vakantie. En in die planning mag de Drunense Fietsvierdaagse vanzelfsprekend niet ontbreken!

DRUNEN - Toerclub Presto uit Drunen organiseert de Drunense Fietsvierdaagse alweer voor de 34e keer. Deze is dit jaar van 10 tot en met 13 juli. Vier dagen lang kun je genieten van mooie routes door Midden-Brabant en van al het moois dat deze streek te bieden heeft. En wie nu al inschrijft, profiteert van korting op het inschrijfgeld!
Vooraf inschrijven via www.drunensefietsvierdaagse.nl. Wie dat nu al doet, ontvangt direct een korting van 2 euro per persoon op het inschrijfgeld van 12 of 11 euro per persoon voor vier dagen fietsplezier (afhankelijk van je leeftijd). Nu inschrijven scheelt zo enkele euro's! De voorinschrijving loopt tot en met 11 juni 2018. Na deze datum is enkel inschrijven tijdens de fietsvierdaagse nog mogelijk en wordt het inschrijfgeld verhoogd.
Het gaat bij de Drunense Fietsvierdaagse niet alleen om fietsen. Gezelligheid is misschien nog wel belangrijker. De routes houden hier natuurlijk rekening mee en leiden regelmatig langs een gezellig terras of mooi gelegen picknickplaats. Daarnaast is er op dinsdag een excursie bij Heemtuin De Meulenerf in Heusden en op donderdag bij de Vughtse IJsboerderij Hoeve de Bus.
Sinds enkele jaren is er op woensdag een Kindertocht en dus is woensdag 11 juli ook weer Kinderdag. Het is een speciale uitgepijlde tocht van ongeveer 18 kilometer met onderweg voor kinderen diverse spelletjes, opdrachten en pauzeplaatsen. Het thema van de Kinderdag is 'Ridders & Prinsessen. Deze start op het recreatiepark 'De Schroef' in Drunen, de centrale startplaats van de Drunense Fietsvierdaagse. Deelnemers aan de Drunense Fietsvierdaagse kunnen kiezen uit twee afstanden: 40 of 65 kilometer. De route doet elke dag een ander deel van Midden-Brabant aan en laat de fietser kennismaken met het vele moois dat deze streek te bieden heeft. Bijvoorbeeld natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen, karakteristieke stadjes en gemoedelijke Brabantse dorpen. Alle routes zijn volledig en duidelijk uitgepijld. De routes gaan voor het merendeel over verharde paden en zijn daardoor geschikt voor alle fietsers van alle leeftijden! Iedereen kan aan de Fietsvierdaagse meedoen en zo al fietsende de omgeving van Midden-Brabant leren kennen.
De Drunense Fietsvierdaagse vindt dit jaar plaats op dinsdag 10, woensdag 11, donderdag 12 en vrijdag 13 juli. Kijk voor aanvullende informatie over het evenement op www.drunensefietsvierdaagse.nl.

Meer berichten