Vrijdag 8 en zaterdag 9 juni vindt de dertiende editie van Ongehoord plaats, het open podium voor bijzondere musici, schrijvers, dansers en performers uit de gemeente Heusden (foto: Dick Buskenmolen)
Vrijdag 8 en zaterdag 9 juni vindt de dertiende editie van Ongehoord plaats, het open podium voor bijzondere musici, schrijvers, dansers en performers uit de gemeente Heusden (foto: Dick Buskenmolen) (Foto: Dick Buskenmolen)

'Ongehoord voor Eeuwig' in Elshout

Vrijdag 8 en zaterdag 9 juni vindt de dertiende editie van Ongehoord plaats, het open podium voor bijzondere musici, schrijvers, dansers en performers uit de gemeente Heusden. Het wordt een mooie 13e editie met veel beweging, muziek, dynamiek en contact met het publiek op onverwachte en bijzondere locaties. Het open podium Ongehoord is hét festival met talentvolle Heusdenaren.

HEUSDEN/ELSHOUT - Ook dit jaar weer vele spontane aanmeldingen van jonge en oudere deelnemers. Dat zorgt voor een diversiteit aan optredens van muzikanten, zangers, dansers, dichters en performers. Dat het de 13e editie is, geldt voor de organisatoren blijkbaar niet als een slecht voorteken. het thema dit jaar is namelijk Ongehoord voor Eeuwig. Voor het eerst gaat Ongehoord dit jaar naar het mooie Elshout. Particulieren en ondernemers stellen – geheel in de traditie van het festival – gastvrij hun locatie open voor de verschillende optredens.

Onverwacht

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni gaan al om 18.45 uur de deuren open van de feestschuur achter Herberg in den Gekroonden Hoed. Om 19.15 uur vindt de opening plaats en start het programma. De acts op de twee avonden zijn identiek. Bezoekers gaan groepsgewijs te voet van de ene onverwachte plek naar de andere. Als altijd mogen ze een boeiende mix van verborgen talenten uit de gemeente Heusden verwachten, zonder van tevoren te weten waar ze heen gaan. Na afloop komt iedereen weer terug voor een drankje en om elkaars ervaringen te horen.

Heusden700

Eén act mag al genoemd worden: waarnemend burgemeester Roel Augusteijn reikt namens gemeente Heusden beide avonden op een onverwacht moment een award uit aan de Heusdense Dromer en Doener van het jaar. Ongehoord is als gastevenement uitgekozen in het kader van de festiviteiten rond Heusden700.


Kaarten zijn vanaf dinsdag 15 mei verkrijgbaar. De kosten hiervoor zijn 11 euro voor volwassenen en 6 euro voor jongeren tot en met 20 jaar. Voorverkoopadressen zijn Tabakspeciaalzaak Funcke in Drunen en Top1Toys in Vlijmen. In Haarsteeg zijn op de maandagen kaarten verkrijgbaan bij 't Vaantje Groenten en Fruit. In Elshout is een extra verkoopavond bij Herberg In den Gekroonden Hoed op dinsdag 15 mei van 19.00 tot 21.00 uur. Kijk voor informatie ook op

ongehoordheusden.nl

Meer berichten