DAK herbergt een enthousiaste jeugdafdeling, een sterke groep wedstrijdatleten, een gezellige recreantenafdeling, diverse wandelgroepen en de 'Specials' voor mensen met een beperking.
DAK herbergt een enthousiaste jeugdafdeling, een sterke groep wedstrijdatleten, een gezellige recreantenafdeling, diverse wandelgroepen en de 'Specials' voor mensen met een beperking.

Gouden DAK Drunen viert jubileum

Op 24 mei 2018 is het 50 jaar geleden dat de Atletiek- en wandelvereniging DAK in Drunen officieel is opgericht. De veelzijdige vereniging geniet inmiddels met een groot aantal leden regionale bekendheid. De festiviteiten omtrent het bijzondere jubileum zullen plaatsvinden op zaterdag 26 mei in het clubgebouw en op de atletiekbaan gelegen in Drunen.

DRUNEN - DAK is een sportieve maar vooral ook een heel sociale vereniging. Door de combinatie van samen sporten en het actief ondernemen van sociale activiteiten is de betrokkenheid onder de clubleden en vrijwilligers groot. DAK herbergt een enthousiaste jeugdafdeling, een sterke groep wedstrijdatleten, een gezellige recreantenafdeling, diverse wandelgroepen en de Specials voor mensen met een beperking. Gediplomeerde trainers begeleiden groepen op verschillende niveaus en leeftijden. Voor de trainingen wordt gebruik gemaakt van een volwaardige 6 laans kunststof-atletiekaccommodatie en het prachtige Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. DAK stimuleert deelname aan wedstrijden en organiseert zelf ook een aantal jaarlijks terugkerende wedstrijden, waaronder nationale en regionale kampioenschappen. De vereniging telde met het 10-jarig bestaan 90 leden. Nu, met het 50-jarig bestaan, telt DAK maar liefst 550 enthousiaste actieve leden.

Aanstaande zaterdag 26 mei staat Atletiek- en wandelvereniging DAK feestelijk, maar niet letterlijk, stil bij het 50-jarig jubileum van hun vereniging. Een speciaal samengestelde commissie is erin geslaagd een actief doch feestelijke jubileumsdag samen te stellen. Voor alle leden vindt er een sport- en spelmiddag plaats op de atletiekbaan van 13.00 tot 15.30 uur. Iedereen is natuurlijk welkom om de deelnemers aan te komen moedigen!

Een discofeest voor de jeugdleden en feestavond voor de leden mag natuurlijk niet ontbreken.

Ook vindt in het clubgebouw een receptie plaats voor genodigden en oud-leden van 15.30 tot 17.30 uur.

Meer berichten