Leer op een ontspannen manier line-dansen bij de Langstraat Rolidas in Nieuwkuijk. Foto: Wil Monsieurs
Leer op een ontspannen manier line-dansen bij de Langstraat Rolidas in Nieuwkuijk. Foto: Wil Monsieurs (Foto: WJ Monsieurs)

Leer line-dansen bij de Langstraat Rolidas

De Langstraat Rolidas start op 10 april met line-dance lessen in het Patronaat aan de Nieuwkuijksestraat 106 in Nieuwkuijk waaraan zowel valide mensen als lichamelijk beperkten kunnen deelnemen.

NIEUWKUIJK - De lessen worden iedere dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur gegeven door Toos Maas. Is line-dance een hobby of passie voor u, kom dan gerust eens langs op de dinsdagmiddag en maak kennis met deze uitdagende vorm van dansen.

Voor slechts 11 euro per maand ben u al lid van de Langstraat Rolidas en kunt uw line-dance kwaliteiten naar een (nog) hoger niveau tillen. Dit alles natuurlijk in een bijzonder ontspannen sfeer en helemaal op uw eigen niveau. De Langstraat Rolidas biedt ook mensen die van een rolstoel afhankelijk zijn de mogelijkheid om les te nemen in het line-dansen.

De Langstraat Rolidas is een vereniging die het voor valide en lichamelijk beperkten mogelijk maakt om op een prettige wijze met line-dance bezig te zijn. Voor beide doelgroepen is er een op maat gemaakte choreografie ontwikkeld, waardoor er ook echt één geheel ontstaat als u samen bezig bent.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, kijk dan eens op de website www.rolidas.nl of neem contact op via de mail: info@rolidas.nl, of catharina-86@hotmail.com.

Meer berichten