HTR Media zoekt enthousiaste vrijwilligers!
HTR Media zoekt enthousiaste vrijwilligers!

Nieuwe vrijwilligers gevraagd bij HTR

HTR Media maakt radio- en televisieprogramma's met een enthousiaste en betrokken groep vrijwilligers. Nieuwe vrijwilligers - programmamakers voor radio en TV, cameramensen of (web)redacteuren - zijn van harte welkom! Kijk voor meer informatie op www.htrmedia.nl.

HEUSDEN - Op korte termijn zoekt HTR radiotechnici voor onder andere het radioprogramma Efkes Buurten dat wekelijks op donderdagochtend live uitgezonden vanuit de HTR studio in Vlijmen en in wisselende samenstelling gemaakt door een presentator en een technicus. De technicus bepaalt grotendeels ook de muzikale invulling van dit leuke programma voor de 50+. Het is niet nodig om media ervaring te hebben; nieuwe collega's worden intern begeleid maar voor technici is het handig als er naast enthousiasme ook enig gevoel voor computers en techniek is en uiteraard muzikale interesse! Ook nieuwe presentatoren zijn van harte welkom!
Belangstelling? Als u uw gegevens doorgeeft via radio@htrmedia.nl dan neemt HTR contact met u op, maar bellen kan natuurlijk ook: 0416-372490. HTR biedt u een veelzijdige vrijwilligersbaan waarvan u veel voldoening zult hebben en die ervoor zorgt dat u altijd op de hoogte bent van activiteiten binnen de gemeente Heusden en omgeving!

Meer berichten
Shopbox