Zaterdag is het Lady's Day in De Ster in Nieuwkuijk.
Zaterdag is het Lady's Day in De Ster in Nieuwkuijk.

Lady's Day bij De Ster in Nieuwkuijk

Aanstaande zaterdag wordt De Ster in Nieuwkuijk een dagje door de dames 'gekaapt' en omgetoverd in een damesparadijs. Dan vindt daar namelijk op initiatief van vijf dames uit Waalwijk, Vlijmen, Drunen, Waspik en Heusden de 'Lady's Day' plaats.

NIEUWKUIJK - Het is een gezellig uitje op zaterdag voor vriendinnen, zussen, collega's en moeders en dochters met voor alle dames wat wils. Van 14.00 tot 22.00 uur zijn in De Ster de allerlaatste en nieuwste trends voor hen te vinden op velerlei gebied. De heren moeten helaas thuis blijven en op de kinderen passen, dan wel voetbal gaan kijken of een biertje gaan drinken in de kroeg. Wel mogen zij natuurlijk een goedgevulde portemonnee meegeven. Dit wordt dan ook zeker te weten een heerlijk dagje shoppen en chillen voor de dames!
Er is een professionele mobiele fotostudio waar modellen in spé gescout worden door twee modellen uit Vlijmen en Drunen en waar de dames mooie portretfoto's of gewoon leuke kiekjes kunnen laten maken als 'dinnies', zussen, collega's of van moeder en dochter samen.
Tijdens de Lady's Day vinden er ook diverse modeshows plaats met exclusieve bruids- en avondjurken van Beauty & Bride (foto). Van de aanwezige kledingboetieks zullen ook de nieuwste trends op de catwalk te zien zijn. Dit varieert van vrijetijds en casual kleding tot club wear en nachtmode. De dames van de Waalwijkse boetiek Luxx Ambition en de Waspikse 'Soap Factory' zullen met een boetiek op locatie aanwezig zijn en ook de Vlijmense webshop 'Perfume Store' is van de partij.
Uiteraard wordt er op zo'n dagje uit ook iets gratis weg gegeven. Onder de bezoeksters die tijdens de Lady's Day in de Ster aanwezig zijn, verloot het organisatieteam samen met fotografen en twee professionele modellen maar liefst 10 gratis fotoshoots! Er is ook een hele brede, gevarieerde keuze aanwezig van diverse leuke boetieks en stands op het gebied van beauty, fashion, modeaccessoires, visagie, wellness, lifestyle, cosmetica, woondecoratie, make-up, body & skin care, hobby, vrijetijdsbesteding, nail art, huishoudelijke artikelen, oliën, huidverzorgingsproducten en nog veel meer.
Het kon wel eens een 'latertje' worden, want de dames kunnen niet alleen maar shoppen en chillen. Er kan ook nog even flink 'nageborreld' worden waarbij de voetjes van de vloer mogen. Vanaf 22.00 uur draaien deejays 'Jen Min Lau' en Lydia de sterren van de hemel tijdens een 'After Party'. Zij zullen de dansvloer van de inmiddels opgeknapte en gerenoveerde Ster omtoveren tot een waar 'Dance Palace' zoals vroeger. Ook daarvoor geldt: 'Ladies Only'!
De entree van de Lady's Day - van 14.00 tot 22.00 uur in De Ster in Nieuwkuijk - is voor alle dames gratis. De 'After Party' - van 22.00 tot 02.00 uur - is uitsluitend toegankelijk voor 18+. Ook de toegang tot de 'After Party' is kosteloos.

Meer berichten