Logo heusdensecourant.nl


Burgemeester Roel Augusteijn sluit met presentator Leo Swaans het jaar 2017 af in ‘De tafel van Heusden’. Foto: Ad Kraamer
Burgemeester Roel Augusteijn sluit met presentator Leo Swaans het jaar 2017 af in ‘De tafel van Heusden’. Foto: Ad Kraamer (Foto: Ad Kraamer)

Roel Augusteijn te gast in 'De tafel van Heusden'

Volgend weekend zendt de Heusdense Televisie en Radio Stichting (HTR) een nieuwe aflevering uit van 'De tafel van Heusden'. Ieder jaar blikt het programma aan het einde van het jaar samen met de burgemeester van Heusden terug op het afgelopen jaar. Gebeurde dat jarenlang met burgemeester Jan Hamming, dit keer met Roel Augusteijn die op 27 september waarnemend burgemeester van Heusden werd. Inmiddels is Augusteijn al bijna 100 dagen waarnemer. Tijd dus voor een uitgebreide terugblik!

HEUSDEN - Ook 2017 was weer een jaar waarin er van alles gebeurde in de gemeente. Presentator Leo Swaans bespreekt met Augusteijn onder andere zaken die in 2017 actueel waren. Verder komt zeker ook de onlangs ontwikkelde toekomstvisie van Heusden ter sprake. Vooruit kijkend naar 2018 zijn onder andere de voorbereidingen van de gemeenteraadsverkiezingen in maart en de procedure rondom de benoeming van een nieuwe burgemeester onderwerp van bespreking. De HTR-uitzending op Ziggokanaal 42 wordt uitgezonden op zaterdagavond 30 december om 19.00 uur. Het programma wordt herhaald op oudejaarsavond 31 december om 20.00 uur. Meer info op www.htrmedia.nl, waar ook via 'uitzending gemist' deze en andere afleveringen bekeken kunnen worden.

Meer berichten
Shopbox