Van links naar rechts: Jordi van Essen, Nelly La Brijn, Alex van Herpen en Theo Nelissen.
Van links naar rechts: Jordi van Essen, Nelly La Brijn, Alex van Herpen en Theo Nelissen.

Mooi kerstgeschenk van VoiceTronics Drunen

Afgelopen 19 december namen voorzitter Theo Nelissen en coördinator Nelly La Brijn van Stichting Leergeld Heusden een gift van 5000 euro in ontvangst.

DRUNEN - De donatie kwam van het Drunense bedrijf VoiceTronics, actief op het gebied van zakelijke telefonie en internet. Jordi van Essen licht toe: "In plaats van kerstgeschenken voor onze relaties, besloten we dit jaar het budget nuttiger te besteden. Vaak zie je het geld verdwijnen in weer een flesje wijn of iets dergelijks. We waren het er allemaal over eens dat dit geld veel beter besteed kan worden aan een goed doel.

De keuze viel al snel op Stichting Leergeld Heusden. Alex van Herpen van VoiceTronics vertelt: "Het raakt ons dat er zoveel kinderen buiten de boot vallen bij sportclubs, onderwijs en culturele activiteiten. Gewoon, door het gebrek aan financiële middelen. Ook binnen ons bedrijf werken ouders met kinderen. We beseffen hoe waardevol deze sociale activiteiten zijn voor onze gezinnen. Die kansen moet iedereen krijgen. Stichting Leergeld Heusden draagt daarin bij."

Het bedrag is zeer welkom voor Stichting Leergeld. Nog altijd groeien binnen de gemeente circa 600 kinderen op, die om financiële redenen niet mee kunnen doen aan buitenschoolse activiteiten. Theo: "VoiceTronics is een mooi voorbeeld hoe de kerstgedachte ook echt concreet wordt gemaakt!"

Meer berichten