Logo heusdensecourant.nl


André en Gonny van Drunen hebben op vrijdag 1 december hun gouden bruiloft gevierd.
André en Gonny van Drunen hebben op vrijdag 1 december hun gouden bruiloft gevierd.

Gouden bruiloft André en Gonny van Drunen

André en Gonny van Drunen vieren dit jaar hun gouden bruiloft. Ze hebben elkaar op een dansavond ontmoet en zijn drie jaar later in Haarsteeg getrouwd. Afgelopen vrijdag 1 december was dat precies vijftig jaar geleden!

DRUNEN - André en Gonny van Drunen hebben heel hun gehuwde leven in Drunen en Elshout gewoond. Daar hebben ze ook hun twee kinderen grootgebracht, waarvan ze inmiddels ook weer vier fantastische kleindochters hebben gekregen. André is altijd een bekend gezicht geweest bij aluminiumproducent Alcoa in Drunen. Daarnaast hebben André en Gonny samen vele jaren een eigen bedrijfje gehad. Daar maakten ze allerlei producten voor de handboogsport. Een sport waarbij ze zelf vele jaren nauw betrokken zijn geweest.
Beiden zijn ze nog steeds bijzonder actief. Zo is André ongeveer alle dagen van de week te vinden in de Drunense Duinen, waar hij mensen van alles vertelt over de natuur. Daarnaast is André een gepassioneerd natuurfotograaf. Gonny heeft het druk met jeu de boules, waar ze nog steeds voor de prijzen gaat!
De redactie van de Heusdense Courant feliciteert het gouden bruidspaar natuurlijk van harte met het bereiken van deze feestelijke mijlpaal en wenst André en Gonny samen nog heel veel gelukkige jaren toe in goede gezondheid! Zijn jouw ouders of grootouders binnenkort vijftig, zestig, of zelfs vijfenzeventig jaar getrouwd? En wil je hen verrassen met een artikeltje in deze krant? Laat het ons weten door een mail te sturen naar redactie.heusdensecourant@persgroep.nl.

Meer berichten
Shopbox