Logo heusdensecourant.nl


Eten in de tuin parochie heilige Augustinus

VLIJMEN - De werkgroep Eten in de tuin nodigt alle parochianen van de Augustinusparochie uit voor een gezellige ontmoeting in de tuin van de pastorie in Vlijmen. Het adres is: Pastoriestraat 15 Vlijmen.  Deze zal plaatsvinden op zondag 9 juli van 16.30 tot 19.30 uur. De initiatiefnemers hopen met dit initiatief bereiken dat de parochianen van de vier geloofsgemeenschappen elkaar beter leren kennen.

Voor de drank en de soep wordt gezorgd, voor het hapje wordt een beroep gedaan op de bezoekers. Als een hoofdgerecht of nagerecht voor een paar personen kan worden gemaakt is succes verzekerd. Is het verzorgen van een gerecht wat lastiger dan is het ook mogelijk om iets "kant en klaars" mee te nemen.
De organisatoren kunnen zich voorstellen dat het vervoer een probleem is. Wie thuis opgehaald wil worden kan dat bij de aanmelding aangeven. Voor vervoer wordt dan gezorgd. Het buffet wordt om 17.30 uur geopend.
Wat moet u doen?
Belangstellenden kunnen zich persoonlijk, telefonisch of per mail secretariaat@augustinus-parochie.nl voor deze middag opgeven. Het seceretariaat is elke dag van 9.00 tot 12.00 uur bereikbaar.
Wie een gerecht maakt wordt verzocht aangeven wat voor soort gerecht het wordt. Wie vervoer wenst wordt moet niet vergeten adresgegevens te vermelden.

Reageer als eerste
Meer berichten