Logo heusdensecourant.nl
  • Alles
  • (1)
    Lezingen
  • (4)
    Muziek

Oprichting Voortgezet Vrijeschoolonderwijs Tilburg

donderdag 9 februari 19:30 t/m 21:00 uur

Bent u op zoek naar een middelbare school waar uw kind de ruimte krijgt zijn unieke talenten te ontdekken en ontwikkelen? Het initiatief VVOT (Voortgezet Vrijeschoolonderwijs Tilburg) houdt donderdag 9 februari een kennismakingsavond in de bibliotheek aan de Rooseveltstraat 32 in Drunen. Tijd: 19.30- 21.00 uur.

Er wordt stilgestaan bij de vraag: Wat is vrijeschoolonderwijs? Waarom is het juist in deze tijd zo actueel? Wat heeft deze op te richten Vrijeschool haar leerlingen te bieden?

Ieder kind heeft van zichzelf bepaalde talenten. De vrijeschool wil dat het kind deze kan ontdekken en ontwikkelen. Dat vraagt om onderwijs dat verbreedt en de ontwikkeling van een vrije persoonlijkheid aanmoedigt in cognitie, inventiviteit, originaliteit en creativiteit.

VVOT is een ouderinitiatief met als doel om een Vrijeschool voor voortgezet onderwijs op te richten in Tilburg. Deze nieuwe school voor VMBO, HAVO en VWO is uitdrukkelijk bedoeld voor leerlingen afkomstig van alle basisscholen in de regio. Omdat de school nog in oprichting is, hebben we nog geen gebouw waar we mensen kunnen uitnodigen. Om toch de toekomstige middelbare scholieren te kunnen ontmoeten, zijn er deze kennismakingsavonden.

Alle kinderen van groep 6 en 7 en hun ouders zijn van harte uitgenodigd om te komen kennismaken, ontdekken en ervaren. Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

Meer informatie over het initiatief op www.vvot.nl.Locatie

Bibliotheek
Drunen
Rooseveltstraat 32